×

Creeaza cont

Date profil

Date de logare

sau logare

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Please verify the captcha!

Cataloage

Dependentii de stil isi vor gasi aici raiul mobilierului. Poti dowloada de aici ultimele cataloage, sau poti sa ne vizitezi in magazine pentru a le rasfoi live.

Ne poti gasi in in Bucuresti, Constanta si Iasi. Adresele magazinelor le gasesti aici

HOME COUTURE 2018/2019

Catalogul complet KARE te conduce in lumea mobilierului si a corpurilor de iluminat KARE. In cele peste 300 de pagini sunt prezentate 33 de trenduri de design interior.

HOME COUTURE online version

LIFE IS STYLE

Idei de mobilare unice, neconventionale si autentice. Niciodata plictisitoare si intotdeauna surprinzatoare si cu multa pasiune pentru design, produsele KARE sunt prezente in 100 de magazine in peste 40 de tari. Colectiile armonioase sunt prezentate in cea mai noua revista atat ca produse individuale, dar si in interioare nebunesti, organizate pe stiluri sau pe categorii functionale.

Life is style - online version

News & Impressions 2019

ROMA

The Brooklyn Brochure

Brosura Brooklyn insoteste colectiile cele mai bine vandute, Brooklyn Natura si Brooklyn Walnut, precum si noi articole legate de noua tendinta Urban Wood.

The Brooklyn Brochure - online version

The Bright Nature Brochure

Brosura Bright Nature, insoteste cele mai bine vandute colectii, Puro si Desert Queen, precum si noi articole legate de aceasta tendinta, un adevarat deliciu!

The Bright Nature Brochure - online version

BRIGHT DELIGHT

Catalogul Bright Delight 2018 include piese pretioase pentru un show adevarat, lampi design pentru trendsetteri si game complete pentru o amenajare completa. 80 de pagini cu peste 400 de lampi – un adevarat deliciu.

BRIGHT DELIGHT online version

KARE ART GALLERY

O colectie de tablouri si obiecte decorative de perete, ce iti vor sublinia personalitatea interiorului tau. Tablourile pe sticla, pictate in ulei sau printurile de calitate, sunt mijloacele cele mai sigure pentru accentuarea stilului casei tale.

KARE Art Gallery online Version

Authentico Flyer

Colectia Authentico insemna confort. O masa ce va rezista o viata, un raft simplu pe care sa il folosesti ca si separator, sau piese de mobilier care iti vor fi de ajutor pentru creearea unui design cosy, in care familia si prietenii simt caldura lemnului masiv. Finisajul natural  lasa textura lemnului de Sheesam sa iasa in evidenta, textura pe care o poti combina in cele mai diverse forme.

AUTHENTICO online version

STUDIO DIVANI

STUDIO DIVANI reprezinta colectia de canapele ce combina designul italian cu nivelul premium de calitate datorat productiei customizate. Atelierele STUDIO DIVANI sunt localizate in cea mai atractiva zona din Toscana. Aici ne bazam pe manufacturieri traditionali, ce folosesc materie prima produsa in Italia.

KARE+ STUDIO DIVANI online version

INTERIOR DE LUXE

Contract Business by KARE Design

De la formele puriste, si moderne la cele elegante si pretioase, de la mixul de stiluri la designul corporate. Departamentul KARE ce se ocupa de spatiile horeca va crea si va implementa ambientul perfect pentru afacerea ta. 68 de pagini cu proiecte implemnetate cu succes in hoteluri, restaurante, sali de conferinta, institutii, showroom-uri si zone pentru evenimente.

INTERIOR DE LUXE online version

ELEMENTS

Furniture made of wood, stone and iron ELEMENTS generates associations with archaic landscapes and derives is vitality from the exciting juxtaposition of wood with glass and metal. Inspiration is provided by natural experiences such as the calm of a Swiss mountain lake or the wilderness of Scotland’s rocky coastline. It is all about the materials: rough stone, precious metals and high-quality wood combined in elegant and dark colors.

ELEMENTS online version

WILD AT HOME

Brosura Wild at Home, by KARE iti prezinta colectia Finca si alte produse realizate din materiale naturale, cu design unic, realizate manual. Jungla urbana inseamna relatia spatiilor interioare din marile orase, cu natura.

WILD AT HOME online version

BEDROOM

Round about one third of our life time we spend in bed. Make the best out of it and sleep with style.

BEDROOM online version