×

Creeaza cont

Date profil

Date de logare

sau logare

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Please verify the captcha!

kare logo

Brandul KARE simbolizeaza idei de mobilare unice, nonconformiste si autentice – niciodata plictisitoare si intotdeauna pline de imaginatie si inspiratie.

0
Produse disponibile
0
Magazine Worldwide
0
Ani  de design WOW
 

 KARE worldwide 100 magazine

Povestea KARE Design

 

Fondat in 1981 pornind de la un mic magazin de rafturi, KARE a devenit un brand global detinut chiar de fondatori, ce surprinde prin varietatea de produse, incomparabila si exhaustiva si prin exprimarea pasiunii pentru design. Prezent in 50 de tari, atat cu magazinele proprii cat si prin cei 200 de franchisori si parteneri, KARE DESIGN isi prezinta miile de produse la München in cel mai reprezentativ magazin: KARE Kraftwerk prezentat in acest an la Bienala de la Venetia. Peste 10 000 de mp in care spectacolul KARE se desfasoara zi de zi.

 

Povestea KARE Design

Mobilier, corpuri de iluminat si accesorii

Departamentul propriu de creatie si design, condus de Jürgen Reither propune in oferta cu peste 5000 de produse, descoperiri fascinante si obiecte ale artizanilor din toata lumea, precum si piese nebunesti, unice care aduc acel efect “wow” cu care brandul s-a facut atat de cunoscut, dar si piese atemporale realizate din lemn masiv.

 Povestea KARE Design

 

Ca niciun alt brand, KARE a reusit sa urmareasca iconurile si sa dezvolte trenduri si inovatii pe segmentul mobilierului, care sa indeplineasca visul entuziastilor de design. Deschisi la spontaneitate, avand curajul sa inoveze, “cercetasii de trenduri” si spiritele creative surprind cu spectaculoase colectii de lifestyle. Dedicat spiritelor neconventionale, pentru rebeli sau conservatori, pentru pasari ale paradisului sau pentru cei care vor sa depaseasca constrangerile.

 

Povestea KARE Design

 

Inspiratie – nu conventie

KARE este o companie ce propune mobilier neconventional, iar in spatele ei se afla cei doi fondatori, Jürgen Reiter and Peter Schönhofen. Au fondat compania ca studenti, ramanand la conducere plini de pasiune si implicare, gata mereu de inovatie.

 Povestea KARE Design

Noi decoram lumea!

Cu 100 de magazine worldwide, KARE celebreaza designul de interior indraznet, surprinzator si super individual. Astazi, KARE este prezent in peste 40 de tari cu design unic si idei in cea mai mare varietate de stiluri. Deasupra a ceea ce este plictisitor si intotdeauna plin de inspiratie.

 Povestea KARE Design

KARE Romania

In Romania KARE s-a lansat in anul 2006. Cu doua showroom-uri deschise in Bucuresti, Constanta si Iasi precum si prin magazinul online ce deserveste intreaga tara, KARE Romania, se impune pe piata decoratiunilor si mobilierului prin diversitatea si neobisnuitul produselor. Cele peste 3000 de piese de mobilier, 500 de corpuri de iluminat si 2000 de accesorii, precum si categoriile de produse din zona contract si horeca sunt surse incredibile de inspiratie. Te asteptam sa ne vizitezi!


 

KARE  Bucuresti

COMPLEX COMERCIAL BANEASA

Sos. Bucuresti – Ploiesti 44C

Contact
0755 998 949
Email: office@kare.ro

Program de lucru: L-S  10:00-21:00; D  10:00-20:00

 

 KARE Bucuresti

 

KARE Constanta

Str. Stefan cel Mare nr. 36-40
TOMIS MALL

Contact
0755 998 950
Email: constanta@kare.ro

Program de lucru: L-D  10:00-21:00;

 

KARE Constanta

Povestea KARE Design

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save