×

Creeaza cont

Date profil

Date de logare

sau logare

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Please verify the captcha!

Securitate si plati

Optiunile de plata sunt numeroase, iar tu vei putea alege in cosul de cumparaturi, modalitatea cea mai potrivita. Poti plati cu folosind cardul direct pe site, in rate, cu ordin de plata, depunere numerar la banca, sau numerar la sediul nostru.

Plata online cu Card bancar

Comenzile platite online cu cardul sunt validate numai dupa confirmarea stocului. Acestea nu se considera automat validate. Confirmarea stocului se va face printr-un email catre dvs. Banii sunt transferati in contul kare.ro doar in momentul confirmarii produsului si facturarii acestuia.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, kare.ro foloseste serviciile de plata online ale procesatorului de plati PayU.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub sigla VISA (Classic sau Electron) si MasterCard (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2). Pentru platile cu aceste carduri este folosit sistemul 3D Secure elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure te asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, in nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PayU, aceste date fiind direct introduse in sistemele VISA si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediul electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele VISA sau MasterCard, dupa caz. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru finalizarea corecta a tranzactiilor, trebuie sa introduci datele necesare autorizarii tranzactiei in platforma de plati PayU. Tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente a cardului tau, in cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON.

kare.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau.

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata (OP) se face doar in baza facturii proforme pe care o primesti pe mail imediat dupa trimiterea comenzii. Livrarea marfii se face numai dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Nume: SC Ladata Deco SRL

C.U.I.:RO18093860

Cont: RO60MIRO0000907543230201

Banca: ProCredit Bank.

Pentru alte informatii despre plati va stam la dispozitie pe adresa de e-mail comenzi@kare.ro .

 

Numerar la livrare

Plata prin numerar in momentul in care produsul comandat soseste la adresa de livare. Plata in numerar se poate opta numai pentru produsele aflate in stoc, in limita a 5000 lei.